×
فرهنگی
شناسه خبر : 42058
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/11/17 ساعت 17:29
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال| مساوی دیدنی و پرگل پرسپولیس و استقلال/ دربی ایرانی برنده نداشت

هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال| مساوی دیدنی و پرگل پرسپولیس و استقلال/ دربی ایرانی برنده نداشت

نود و یکمین مسابقه دوتیم پرسپولیس و استقلال از هفته نوزدهم لیگ برتر از ساعت 15:30 در ورزشگاه آزادی آغاز شد و در پایان بازی با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

به گزارش نورنیوز، نود و یکمین مسابقه دوتیم پرسپولیس و استقلال از هفته نوزدهم لیگ برتر از ساعت 15:30 در ورزشگاه آزادی آغاز شد و در پایان بازی با تساوی دو بر دو به پایان رسید. پرسپولیس که در دربی رفت با سرمربیگری کالدرون یک بر صفر به پیروزی رسیده بود و استقلال استراماچونی را شکست داد در این بازی متوقف شد.

سرخابی ها در این بازی با مربیان ایرانی یک مساوی جذاب وپرگل را رقم زدند. پرسپولیس 41 امتیازی در صدر جدول باقی ماند و استقلال هم با 33 امتیاز یک پله در جدول صعود کرد و به رده سوم رسید.

داور: بیژن حیدری کمک داوران: سعید علینژادیان – سعید قاسمی کارت زرد: علی علیپورو اوساگونا از پرسپولیس فرهاد مجیدی از استقلال کارت قرمز:- گل: ارسلان مطهری (24) و (53) استقلال علی علیپور ( 29) و بشار رسن ( 89) پرسپولیس ترکیب تیم پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی (کاپیتان)، محمدحسین کنعانی زادگان، مهدی شیری، محمد انصاری( 58 - محمد ناری) ، کمال کامیابی‌نیا( 58- بشار رسن) ، احمد نوراللهی، وحید امیری، مهدی ترابی، علی علیپور و کریستین اوساگونا( 70- استوکس) سرمربی: یحیی گل‌محمدی ترکیب تیم استقلال:سید حسین حسینی، روزبه چشمی، محمد دانشگر، شاهین طاهرخانی، میلیچ، وریا غفوری، مسعود ریگی، فرشید باقری، علی کریمی، مهدی قائدی(77- آرش رضاوند) و ارسلان مطهری سرمربی: فرهاد مجیدی دقیقه 90+1 ضربه کاشته پرسپولیس را ترابی زد که توپ با اختلاف کمی از کنار دروازه استقلال عبور کرد. دقیقه 89 ضربه استوکس از حسینی دروازه بان استقلال عبور کرد و توپ به بشار رسن رسید و او گل دوم و مساوی پرسپولیس را به ثمر رساند. دقیقه 85 پرتاب بلند اوت حاصلی برای پرسپولیس نداشت. دقیقه 78 ضربه کاشته پرسپولیس را ترابی زد که توپ بی حاصل راهی اوت شد. دقیقه 75 شوت محمد نادری از پشت محوطه جریمه با اختلاف کمی از بالای دروازه استقلال به بیرون رفت. دقیقه 70 ترابی ضربه کرنر پرسپولیس را زد که حاصلی برای سرخپوشان پایتخت نداشت.

دقیقه 66 ترابی ضربه کرنر پرسپولیس را روی دروازه فرستاد که توپ به سید جلال حسینی رسید و ضربه سر او با اختلاف زیادی از بالای دروازه به بیرون رفت. دقیقه 64 خطای چشمی روی علیپور باعث شد که یک ضربه کاشته برای پرسپولیس پشت محوطه جریمه آبی پوشان به دست بیاید.این ضربه کاشته را نوراللهی زد که حسینی توپ را دفع کرد و توپ برگشتی را بشار رسن صاحب شد اما نتوانست از آن استفاده کند. دقیقه 61 ارسال نادری به اوساگونا رسید اما مهاجم پرسپولیس روی بازیکن استقلال مرتکب خطا شد. دقیقه 60 ترابی ضربه کاشته پرسپولیس را روی دروازه استقلال فرستاد که مدافعان توپ را برگشت دادند.

دقیقه 58 ضربه کاشته استقلال را ووریا غفوری زد که توپ به دیواره دفاعی پرسپولیس برخورد کرد. دقیقه 55 ارسال بازیکنان پرسپولی را حسینی دروازه بان استقلال با مشت دور کرد اما در این صحنه اوساگونا به حسینی برخورد کرد و و باعث مصدومیت دروازه بان استقلال شد که داور به او کارت زرد نشان داد. دقیقه 53 ارسلان مطهری گل دوم خودش و استقلال را به ثمر رساند.مهدی قائدی با دریبل دو سه مدافع پرسپولیس وارد محوطه جریمه سرخپوشان شد و با یک پاس دقیق مطهری را در آستانه دروازه صاحب توپ کرد که او گل دوم استقلال را به ثمر رساند.

دقیقه 51 سانتر بازیکنان استقلال روی سر مطهری فرود آمد اما ضربه او با اختلاف کمی از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت. دقیقه 49 ارسال بازیکنان پرسپولیس روی سر علیپور فرود آمد اما ضربه بی دقت او از بالای دروازه به بیرون رفت. دقیقه 46 شوت بی دقت مهدی ترابی از پشت محوطه جریمه با اختلاف زیادی زا بالای دروازه به بیرون رفت. پایان نیمه اول ثانیه 39 بیرانوند برای دریبل کردن مهدی قائدی مرتکب اشتباه شد و نزدیک بودمهاجم استقلال صاحب توپ شود. دقیقه 4 پرتاب بلند اوت وحید امیری در محوطه جریمه را مدافعان استقلال دفع کردند. دقیقه 6 اولین خطای شدید بازی را میلیچ در میانه میدان روی مهدی ترابی انجام داد که داور به او تذکر داد.

دقیقه 7 اولین کرنر بازی را مهدی ترابی روی دروازه استقلال فرستاد که حاصلی برای سرخپوشان نداشت.روی این کرنر علی کریمی از ناحیه پیشانی دچار مصدومیت شد. دقیقه 14 ارسال خوب امیری در محوطه جریمه به علیپور رسید اما مهاجم پرسپولیس نتوانست از این فرصت استفاده کند. دقیقه 17 پاس قائدی به ارسلان مطهری نرسید و بیرانوند زودتر از او توپ را مهار کرد.

دقیقه 19 درگیری تن به تن شاهین طاهرخانی با اوساگونا مهاجم پرسپولیس در محوطه جریمه باعث شد که اوساگونا اعتقاد به خطای پنالتی داشت اما داور خطای او را روی مدافع استقلال اعلام کرد. دقیقه 23 اعلام خطای محمد انصاری روی غفوری باعث اعتراض مدافع پرسپولیس به داور شد. این ضربه کاشته را بازیکنان استقلال روی دروازه فرستادند که مدافعان توپ را دفع کردند.

دقیقه 24 ضربه سر روزبه چشمی به تیرک دروازه پرسپولیس برخورد کرد. توپ برگشتی را فرشید باقری شوت زد که در میانه راه ارسلان مطهری با یک ضربه به توپ گل اول دربی 91 را برای استقلال به ثمر رساند. دقیقه 26 مهدی قائدی پا به توپ وارد محوطه جریمه شد و بعد از دریبل دو مدافع پرسپولیس اقدام به شوتزنی کرد که توپ او از کنار دروازه پرسپولیس با اختلاف کمی بیرون رفت. دقیقه 29 نفوذ اوساگونا در محوطه جریمه استقلال و پاس دقیقش در محوطه شش قدم به مهاجم پرسپولیس رسید و او با یک ضربه آرام گل اول پرسپولیس را زد.

دقیقه 36 غفوری ضربه کاشته استقلال را زد که این توپ حاصلی برای آبی پوشان نداشت. دقیقه 38 درگیری اوساگونا با طاهرخانی مدافع استقلال باعث شد که داور به بازیکن پرسپولیس تذکر جدی بدهد. دقیقه 40 ارسال غفوری در محوطه جریمه روی سر ارسلان مطهری فرود آمد که ضربه او با اختلاف کمی از بالای دروازه استقلال به بیرون رفت. دقیقه 42 پرتاب بلند اوت امیری در محوطه جریمه استقلال فرود آمد اما مهاجم پرسپولیس روی دروازه بان استقلال مرتکب خطا شد. دقیقه 45 شوت مهدی قائدی از پشت محوطه جریمه را بیرانوند با یک واکنش دیدنی راهی کرنر کرد.ضربه کرنر حاصلی برای آبی پوشان نداشت.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی
مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و کلیه دولت‌ها برای محکوم‌کردن اقدام غیرقانونی آمریکا
فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد
اعتبار 400 میلیاردی برای ساختمان فدراسیون وزنه‌برداری
حمایت آیت‌الله سیستانی از یتیمان جنگ‌زده لبنان
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد+ لینک
حماس طرح‌های شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کرد
هدف وزنه‌برداری ایران؛ طلای بازی‌های آسیایی ناگویا
پذیرش نقشه راه از سوی حماس و گروه‌های فلسطینی یک تحول تاریخی است
تحریم آمریکا علیه «اقدام فلسطین» در انگلیس
نگرانی پنتاگون از ردپای دیجیتال نظامیان آمریکا
افزایش بیماری‌های مزمن در نزدیکی سایت هسته‌ای کالیفرنیا
بزرگداشت دولتمردان شهید با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد
سازمان ملل:وضعیت کرانه باختری رو به وخامت است
اسپانیا تجاوز اسرائیل به تاسیسات آنروا در کرانه باختری را محکوم کرد
تأکید قرارگاه حمزه بر جلوگیری از فعالیت‌های ضدایرانی در اقلیم کردستان
پیگیری رئیس‌جمهور برای بازگشت سردار آزمون +فیلم
تبادل اسرا در جنگ روسیه و اوکراین؛رایزنی‌ها برای مفقودشدگان ادامه دارد
حزب حاکم ترکیه: انحلال قسد گامی برای وحدت سوریه است
اسلامی:نمی‌توانیم از گداخت هسته‌ای غافل بمانیم
پل‌های تخریب‌شده جنگ با کیفیت بالا بازسازی شدند
کرملین: رئیس سیا با پوتین دیدار نکرد
شیوع مرگبار دیفتری در نیجریه؛ 50 کودک قربانی شدند
تدوین نخستین منبع جامع آموزش رادیوتراپی و درمان سرطان در ایران
ایستادگی دیوان کیفری بین‌المللی مقابل تحریم‌های آمریکا
قلعه‌نویی در نشست فنی AFC؛ بررسی مسیر آینده فوتبال آسیا
صالحی: زمینه بازگشت نام‌آوران ایرانی فراهم می‌شود
همتی: بانک‌ها به سمت رمزنگاری پساکوانتومی می‌روند
معاون رئیس‌جمهور: نگاه دولت توسعه‌محور به همه مناطق ایران است
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد
گزارش تصویری | سیل ویرانگر در مرز تبت و نپال
مسکو: غرب به دنبال حذف روسیه از معادلات حمل‌ونقل ارمنستان است
هفته دولت با پروازهای تازه و افتتاح هزاران واحد مسکونی در تهران
سرتاسر آمل در مدار 5G / هدیه 10 گیگابایتی همراه اول برای مشترکان آملی
دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد؛ آغاز انتخاب رشته از فردا
نوری المالکی: اجازه نخواهیم داد عراق به ورطه جنگ داخلی بیفتد
رئیس دانشگاه آزاد: دانشگاه‌ها از مقاله‌محوری به نظریه‌پردازی حرکت کنند
آغاز برنامه 3 ساله ایران برای مقابله با تهدیدات کوانتومی علیه بانک‌ها
رد ادعای آلودگی گوشت‌های وارداتی از سوی سازمان دامپزشکی
جنوب لبنان در آتش حملات اسرائیل؛ توپخانه و انفجارها در چند منطقه
ترافیک نیمه‌سنگین و محدودیت تردد در جاده‌های شمالی
نقشه پزشکیان در میدان جنگ اقتصادی چیست؟
اجرای ارکستر سازهای ایرانی «روح‌الله خالقی» در بوستان آب‌وآتش
سه‌گانه رئیس جمهور برای حل مشکلات
طلسم‌شکنی مهاجم برزیلی چلسی در لندن